Намаление на Амазон Ехо

Черният петък дойде рано в Англия с намаление на Амазон Ехо

С всяка изминала година черния петък се експлоатира все повече от магазините в целия свят. Освен това идва все по-рано. Тази година Amazon UK е подранил с цели 9 дни с намаление на Амазон Ехо. Но пък какво по-хубаво от това, ако можеш да се възползваш? Освен това, както и преди сме споделяли, сега все още е добър момент за пазруване на коледни подаръци. От края на ноември обикновено намаленията са по-малко, а магазините изнемогват да доставят всичко навреме за празника.

Какво е намалението?

Amazon Echo Dot е намален от 49.99 GBP на 34.99 GBP, а новото поколение Amazon Echo от 89.99 GBP на 69.99 GBP. Така можеш да спестиш съответно 15 или 20 паунда от покупката, ако вече знаеш че искаш умна тонколона.

Новото Amazon Echo

Новото Echo, което в момента се продава с намаление е новата версия на продукта, която е по- ниска и компактна. Освен това се предлага в няколко различни версии на материала, с който е облицована. Има вариант с плат и такъв с твърда обвивка, които според критиците и придават по-изискан вид от първата версия. Версиите от плат са charcoal, sandstone и heather gray, а ако си падаш по по-естествени елементи – твърдите обвивки са бук, орех или сребро.

Всички цветове на Amazon EchoПодобрената технология в новото устройство дава по-точна обработка на думата за събужане. Това намалява шансовете Алекса да се намеси неканена в разговора. Освен това има по-добра шумоизолация, за да “чува” по-добре командите, дори от другия край на стаята и Dolby за ценителите на добрия звук.

Ако се чудиш как да доставиш устройствата от Англия евтино и практично, или имаш въпроси по настройката, хвърли един поглед на “Най-подробното ръководство за Amazon Echo в България”.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.